Tijdelijke praktijksluiting ivm corona-virus

Beste cliënten,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben we besloten om vanaf maandag 16 maart Tandheelkundige Praktijk Verhoeven te sluiten voor controles, gebitsreiniging en alle overige geplande behandelingen.

Het is onze morele plicht als zorgverlener om de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers voorop te stellen. Op deze manier doen wij er gezamenlijk alles aan om verdere verspreiding van het Corona virus in te dammen.

Heeft u een afspraak staan, dan komt deze te vervallen. Wij nemen telefonisch contact met u op voor een nieuwe afspraak.

Voor pijnklachten en zaken die echt niet kunnen wachten, is er dagelijks een tandarts beschikbaar via 013-5215362. Er is tussen 8.30-12.00 uur en 13.30-17.00 uur altijd iemand aanwezig om u te woord te staan.

Heeft u klachten van de luchtwegen en aanwijzingen van een infectie dan vragen wij u nadrukkelijk NIET naar de praktijk te komen. Denk daarbij aan klachten van hoest, keelpijn, snotterigheid, benauwdheid, koorts, spierpijn, pijn aan de borst, hoofdpijn, malaisegevoel.

Wij danken u voor uw begrip.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn of wilt u overleggen met de assistente zijn wij telefonisch te bereiken op bovenstaand nummer.

Team Tandheelkundige Praktijk Verhoeven

corona-4887572_1920