De praktijk

PHOTOCOLORS-_PC11360

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de behandelingen zo hoog mogelijk te kunnen laten zijn, worden de behandelingen uitgevoerd door medewerkers die gekwalificeerd zijn en die zich regelmatig laten bij- en nascholen. Alle door ons uitgevoerde behandelingen, reiniging en desinfectie zijn volledig geprotocolleerd en voldoen aan de nieuwste eisen. Onze tandartsen en mondhygiënistes zijn lid van diverse studieclubs waarbij regelmatig onderlinge visitatie plaatsvindt. Ook worden er regelmatig patiënttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd, waarbij u als patiënt uw mening kunt geven over onze praktijk.

KRT en KRM

Wij zijn ingeschreven bij de Kwaliteitsregistratie Tandheelkunde en het Kwaliteitsregister Mondhygiëne. Deze registraties vereisen een hoge kwaliteitsnorm en garanderen dat de tandartsen en mondhygiënistes veel doen aan bij- en nascholing.

Behandelaars

De meeste behandelingen worden uitgevoerd door de tandartsen. Naast de tandarts zijn er mondhygiënistes in de praktijk werkzaam. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesproblemen en preventieve behandelingen. De kindertandverzorgster die in de praktijk werkzaam is zal de meeste behandelingen aan het kindergebit uitvoeren.
Tevens worden er behandelingen uitgevoerd door preventieassistentes. De preventieassistentes voeren zelf eenvoudige behandelingen uit zoals tandsteen verwijderen, voorlichting geven, beugelcontroles en röntgenfoto’s maken. Ook ondersteunen zij de tandartsen bij de tandheelkundige behandelingen. Verder is in de praktijk een praktijkmanager werkzaam. Zij maakt alle afspraken en zorgt voor een goede afwikkeling van de administratie.

De kwaliteit van de behandeling staat bij ons hoog in het vaandel.